Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

“West Side Story”

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                                     22-11-2016
                                                                                        
Αγαπητοί γονείς,
φέτος  το σχολείο μας κατόπιν πρόσκλησης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, του κ. Καραγεώργου, για συνεργασία, ανέλαβε να ανεβάσει το μιούζικαλ  “West Side Story”. 
Το έργο εντάσσεται σε ένα ευρύτερο αφιέρωμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στον Shakespeare, καθώς είναι εμπνευσμένο από το έργο του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Συγχρόνως  όμως  αναλάβαμε αυτό το απαιτητικό εγχείρημα στα πλαίσια της επετείου των είκοσι χρόνων λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.
Τα παιδιά σας, που συμμετέχουν στο μιούζικαλ, απολαμβάνουν αυτήν τη δραστηριότητά τους.
Με τη συμμετοχή των παιδιών σας είστε ήδη κι εσείς κοινωνοί αυτής της προσπάθειας. Για ενημέρωσή σας και γνωριμία με τους συντελεστές της παράστασης σας καλούμε την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10.45 π.μ.    στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου.

Οι καθηγήτριες:

Ελένη Μαρσέλλου- ΄Άννα Πανοπούλου- Βικτώρια Χατζηκουμή.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Διαδραστική συζήτηση: "Δημιουργώντας Γέφυρες Επικοινωνίας Σχολείου και Οικογένειας" (ΜΣΑ, Τετάρτη 23-11-2016)

Ο Σύλλογός μας και το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας "Οδυσσέας" διοργανώνουν την προσεχή Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016, στο χώρο του Σχολείου μας, διαδραστική συζήτηση με θέμα:
"Δημιουργώντας Γέφυρες Επικοινωνίας
Σχολείου & Οικογένειας"
Παρακαλούμε τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας -γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές- να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την κοινωνική δράση μας.
Για να δείτε τη σχετική πρόσκληση, πατήστε  εδώ.
 

Αποτελέσματα εκλογών 16-11-2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή γονέων-ψηφοφόρων διενεργήθηκαν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών στα όργανα του Συλλόγου (Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής), καθώς και εκπροσώπων του στα συλλογικά όργανα (Ένωση Συλλόγων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου και Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων).
Μπορείτε να δείτε το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής με τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου, που συμμετείχαν είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι στην εκλογική διαδικασία.
Ταυτόχρονα απευθύνουμε έκκληση και σε όσους, για κάποιο λόγο, δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στην κορυφαία αυτή διαδικασία να πλαισιώσουμε και να στηρίξουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, την προσπάθεια των νεοεκλεγέντων οργάνων και εκπροσώπων του Συλλόγου μας.
Στον αγώνα για των παροχή καλύτερης παιδείας στα παιδιά μας και τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Σχολείου μας ΚΑΝΕΙΣ δεν περισσεύει!     
 

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Εκλογές για ανάδειξη συλλογικών οργάνων (ΜΣΑ, Τετάρτη 16-11-2016)

Ανακοίνωση-Πρόσκληση
Αγαπητοί γονείς, μέλη του Συλλόγου μας
Η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών σου Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9-11-2016, αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καθώς και εκπροσώπων στα συλλογικά όργανα, στο χώρο του Σχολείου, την προσεχή Τετάρτη, 16-11-2016, από 1:30 έως 5:00 μ.μ.
Σας καλούμε και σας περιμένουμε όλους να θέσετε υποψηφιότητα και, φυσικά, να προσέλθετε στην ψηφοφορία. Μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα για κάποιο ή κάποια από τα συλλογικά όργανα στον κ. Γεώργιο Αλεξόπουλο (Τ:6947315027) μέχρι το βράδυ της Τρίτης, 15-11-2016.
Για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση, πατήστε εδώ.
Για να δείτε ποιες υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα, πατήστε εδώ.
  

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΠΕΓΜΚΣ (Δευτέρα, 7-11-2016)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων τη Δευτέρα, 7-11-2016, εξέδωσε το ακόλουθο Ψήφισμα.

Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στα συλλογικά όργανα (Τετάρτη, 9-11-2016)

Πρόσκληση σε εκλογοαπολογιστική Γ.Σ.
Αγαπητοί γονείς
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΜΣΑ σας προσκαλεί στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που συγκαλεί στο χώρο του Σχολείου την προσεχή Τετάρτη, 9-11-2016 στις 5:00 μμ.
Η Γενική Συνέλευση αυτή θα θεωρηθεί ως η δεύτερη (επαναληπτική), αφού η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων έχει δείξει ότι είναι πολύ δύσκολο στην πρώτη να επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία.
Για να δείτε τη σχετική πρόσκληση αναλυτικά κάντε κλικ εδώ.