Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

4ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016 - Δωρεάν σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης

Ανακοίνωση
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), στη συνεχή προσπάθειά της για την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε την πόλη του Αγρινίου για να διοργανώσει το 4ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016 στις 30/9/2016 -1/10/2016 στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Πέρα από το επιστημονικό πρόγραμμα που απευθύνεται στους ιατρούς (καρδιολόγους, παθολόγους, γενικούς γιατρούς κλπ) η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θεωρεί ως υποχρέωσή της την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για τη πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, διακεκριμένοι Καθηγητές Καρδιολόγοι, θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα, ενώ μέλη της ΕΚΕ θα εκπαιδεύσουν δωρεάν τους πολίτες στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση. 
Η ενεργός συμμετοχή σας τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Σεμινάριο της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης αρχικά (3-7 μμ) και στην ενημέρωση του κοινού στη συνέχεια (7-9 μμ) θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία του Συνεδρίου.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με email στο seminario.karpa@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2641363457 (Δήμος Αγρινίου) και στο 6930983825. Απαιτούνται τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ημερ. γέννησης, επάγγελμα, τηλέφωνο, e-mail.
Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται η αφίσα του σεμιναρίου.
Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για το πλήρες Πρόγραμμα του Συνεδρίου κάνοντας κλικ εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου