Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 - Καλή σχολική χρονιά



Αγαπητά μας παιδιά
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σας· ο πιο σημαντικός μέχρι τώρα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των γονέων των μαθητών του σχολείου μας, απευθύνει σε όλες και όλους εσάς που είδατε τους κόπους σας να επιβραβεύονται, θερμά συγχαρητήρια και εύχεται η επιτυχία να είναι πάντα το αποτέλεσμα κάθε σας προσπάθειας.
Συγχαρητήρια και σε όσες και όσους προσπαθήσατε, αλλά δεν είδατε τις προσδοκίες σας να ευοδώνονται. Τα φτερά σας μόλις τώρα ανοίγουν και υπάρχουν γύρω σας πολλοί άνθρωποι που πέτυχαν τους στόχους τους, παρόλο που η πρώτη τους προσπάθεια δεν ήταν επιτυχής. Έτσι κι αλλιώς ο χρόνος και η ζωή είναι με το μέρος σας.

Φίλοι εκπαιδευτικοί
Γνωρίζουμε ότι ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας των παιδιών μας το χρωστάμε σε σας και στις προσπάθειες που καταβάλετε.
Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό και θεωρούμε κοινό τον αγώνα για καλύτερη Παιδεία.

Αγαπητοί γονείς
Ευχόμαστε να βλέπουμε τα παιδιά μας να προχωρούν πάντα με επιτυχία. Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν υπάρχουν πάντα οι προϋποθέσεις που θα εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για τη δημιουργία αυτών των προϋποθέσεων. Σ’ αυτή την προσπάθεια χρειάζεται και προσδοκά στη συμβολή όλων.
Τέλος, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους του συντελεστές της σχολικής μας κοινότητας -μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς- η νέα αυτή σχολική χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική, με υγεία και προκοπή.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αλεξόπουλος Γεώργιος

Ο Γραμματέας
Τσουκάρας Κωνσταντίνος